Dagmenu - Slagerij Quetin
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagmenu

Dagschotels € 7,50

vrijdag 31 augustus: kabeljauw et choronsaus, bloemkool en gebakken aardappelschijfjes

zaterdag 1 september: rundstoofvlees met appelmoes en gebakken krieltjes

 

maandag 3 september: ovengebakken vleesbrood met paprikasaus en puree

dinsdag 4 september: kipcordon bleu met dragonsaus, broccoli en rijst

woensdag 5 september: blinde vink met pepersaus, wortelen en gebakken aardappelschijfjes

donderdag 6 september: schnitzel met champignonroomsaus, boontjes en peterselieaardappelen

vrijdag 7 september: tongrolletjes met tomatentapenade en knolselderpuree

zaterdag 8 september: kalfslapje met spinaziepesto, trostomaatjes en pasta

 

maandag 10 september: kalfscrepinet met archiducsaus, bloemkool en gebakken patatjes

dinsdag 11 september: kiplimoenbrochette met pittig sausje en bieslookpuree

woensdag 12 september: varkenshaasje met pepersaus, rode kool en krielaardappelen

donderdag 13 september: chipolata met ajuinsaus, wortelen en erwten en peterselieaardappelen

vrijdag 14 september: zalmfilet met prei-kerriesaus, boontjes en gratin

zaterdag 15 september: cordon bleu met roomsaus, champignons en pommes duchesse

 

maandag 17 september: zwitserse schijf met natuursaus, spinazie en gebakken aardappelschijfjes

dinsdag 18 september: kipfilet met sinaasappelsaus en pasta

woensdag 19 september: witloof met hesp, kaassaus en puree

donderdag 20 september: souvlakis met tomatensaus gegrilde aubergines en griekse rijst

vrijdag 21 september: vispannetje met zalm, kabeljauw en andijviepuree

zaterdag 22 september: orloffgebraad met pepersaus, broccoli en rosti

 

maandag 24 september: rundshamburger met ajuinsaus, wortelen en savooistoemp

dinsdag 25 september: kalkoenfilet met dragonsaus, witloof en gebakken krieltjes

woensdag 26 september: beenham met honig -mosterdsaus, boontjes en gratin

donderdag 27 september: varkensgebraad met picklessaus , bloemkool en gebakken patatjes

vrijdag 28 september: kabeljauw met choronsaus en preipuree

zaterdag 29 september: rundsbrochette met provencaalsesaus,gestoofde groentjes en gratin​