Dagschotel - Slagerij Quetin
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Dagschotel

Dagschotels € 7,50

Donderdag 2 november: rundshamburger met bloemkool, bechamelsaus en gekookte aardappelen

Vrijdag 3 november: visserspotje met spinaziepuree

Zaterdag 4 november: lamsracks met honing-tijmsaus, pastinaak en gratin

 

Maandag 6 november: boomstammetjes met sjalottensaus, en wortelpuree

Dinsdag 7 november: gebakken kipfilet met basilicumpesto en pasta

Woensdag 8 november: blinde vink met pepersaus, witloof en pommes duchesse

Donderdag 9 november: schnitzel met zigeunersaus en rijst

Vrijdag 10 november: tongrolletjes met peterseliesaus, schorseneren en bloemkoolpuree

Zaterdag 11 november: WAPENSTILSTAND

 

Maandag 13 november: Chipolata met pepersaus, rode kool en aardappelen

Dinsdag14 november: vol au vent van kip met champignons en puree

Woensdag 15 november: Witloof met hesp, kaassaus en puree

Donderdag 16 november: Kotelet met witte bonen in tomatensaus en gebakken krieltjes

Vrijdag 17 november: Gebakken kabeljauw met spinazie en tomaten, kaassaus en puree

Zaterdag 18 november: rundsstoofvlees met mosterd, biersaus en gebakken patatjes

 

Maandag 20 november: balletjes in tomatensaus en puree

Dinsdag 21 november: kippenbil met appelmoes en aardappelschijfjes

Woensdag 22 november: Beenham met honing-mosterdsaus, boontjes en gratin

Donderdag 23 november: Saltimbocca met witte wijnsaus, pizzasaus en linguine

Vrijdag 24 november: Zalmfilet met romige citroensaus, courgette en puree

Zaterdag 25 november: Milanees kalfslapje met tomatensaus, bloemkool en  natuuraardappelen

 

Maandag 27 november: Zwitserse schijf met ajuinsaus en savooikoolpuree

Dinsdag 28 november: Kalkoenfilet met bieslooksaus, wortelen en erwtjes en peterselieaardappelen

Woensdag 29 november: Zuurkool met spek, knakworsten, hammetje en puree

Donderdag 30 november: orloffgebraad met champignonsaus, witloof en rosti