Dagmenu - Slagerij Quetin
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagmenu

Dagschotels € 7,50

dinsdag 27 november: kipvink met curyysaus en rijst

woensdag 28 november: schnitzel met natuursaus, rode kool en krieltjes

donderdag 29 november: Orloffgebraad met archiducsaus, champignons en aardappelen

vrijdag 30 november: kabeljauw met provencaalse saus en puree

zaterdag 1 december: kalfsstoofvlees met champignonsaus en andijviepure

 

maandag 3 december: kalfscrepinette met ajuinsaus,  witloof en puree

dinsdag 4 december: kipschnitzel met pepersaus, boontjes en krielaardappelen

woensdag 5 december: witloof met kaassaus, hesp en puree

donderdag 6 december: Orloff met bloemkoolgratin en natuuraardappelen

vrijdag 7 december: tongrolletjes met dilleroomsaus en knolselderpuree

zaterdag 8 december: rundsbrochette met mosterdsaus en pompoenpuree

 

maandag 10 december: rundshamburger met sjalottensaus en savooistoemp

dinsdag 11 december: kipvink met dragonsaus, schorseneren en geb. patatjes

woensdag 12 december: chipolata met jagersaus, rode kool en peterselieaaardappelen

donderdag 13 december: schnitzel met tomatensaus, boontjes en rosti

vrijdag 14 december: zalm met broccolisaus en spinaziepuree

zaterdag 15 december: kalfslaplje met choronsaus, wortelen en gratin

 

maandag 17 december: Zwitserse schijf met appelmoes en gebakken krieltjes

dinsdag 18 december: kalkoenfilet met stroganoffsaus en pasta

woensdag 19 december: blinde vink met pepersaus, wortelen en erwten en puree

donderdag 20 december: souvlakis met pikante tomatensaus en Griekse rijst

vrijdag 21 december: volgens inspiratie van de chef

zaterdag 22 december: volgens inspiratie van de chef

 

maandag 24 december: volgens inspiratie van de chef

dinsdag 25 december: Kerstmis

woensdag 26 december: volgens inspiratie van de chef

donderdag 27 december: volgens inspiratie van de chef

vrijdag 28 december: vispannetje met witte wijnsaus, champignons en puree

zaterdag 29 december: varkenshaasje met picklessaus en preipuree

 

maandag 31 december: balletjes met tomatensaus en andijviepuree