Dagschotel - Slagerij Quetin
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotel

Dagschotels € 7,50

Woensdag 27 december: gehaktburger met mozzarella, tomatensaus en pasta

Donderdag 28 december: rundsbrochette met roomsaus, groentemix en gratin

Vrijdag 29 december: vispannetyje met zalm en tuinkruidenpuree

Zaterdag 30 december: goulash met stamppot van savooikool

 

Maandag 1 januari: Gesloten, Nieuwjaar

Dinsdag 2 januari: Kalkoenfilet met pepersaus, gestoofde groentjes en krielaardappelen

Woensdag 3 januari: Zuurkool met spek, knakworst, hammetje en puree

Donderdag 4 januari: Zwitserse schijf met rode kool en aardappelen in de schil

Vrijdag 5 januari: Tongrolletjes met preisaus en broccolipuree

Zaterdag 6 januari: Orloffgebraad met champignonsaus, gestoofde witloof en rösti

 

Maandag 8 januari: Balletjes in tomatensaus en preipuree

Dinsdag 9 januari: Gebakken kippenbil met currysaus, ananas en rijst

Woensdag 10 januari: Beenham met honing – mosterdsaus, boontjes en

aardappelgratin

Donderdag 11 januari: Schnitzel met peperroomsaus en bloemkoolpuree

Vrijdag 12 januari: Kabeljauw met dillesaus, gegrilde tomaat en spinaziepuree

Zaterdag 13 januari: Stoofpotje van rundsvlees, appelmoes en gebakken aardappelschijfjes

 

Maandag 15 januari: Witloof met hesp, kaassaus en puree

Dinsdag 16 januari: Stoofpotje van kip met jachtsaus en krieltjes

Woensdag 17 januari: Chipolata met mosterdsaus en pompoenpuree

Donderdag 18 januari: Varkenshaasje met paprikasaus, wortelen en peterselieaardappelen

Vrijdag 19 januari: Gebakken zalmfilet met roomsaus, basilicum en risotto

Zaterdag 20 januari: Kalfsstoofvlees met champignonsaus en savooikoolpuree

 

Maandag 22 januari: Blinde vink met ajuinsaus, boontjes en aardappelen

Dinsdag 23 januari: Kippenschnitzel met kaassaus en spinaziesaus

Woensdag 24 januari: Rundshamburger met stroganoffsaus, witloof en aardappelen

Donderdag 25 januari: Kalfsbroodje met bloemkoolgratin en gebakken patatjes

Vrijdag 26 januari: Vispannetje met zalm, kabeljauw en pommes duchesse

Zaterdag 27 januari: Kalfslapje met dragonsaus, schorseneren en rösti

 

Maandag 29 januari: Boomstammetje met sjalottensaus, boontjes en puree

Dinsdag 30 januari: Kippenreepjes in champignonroomsaus en rijst

Woensdag 31 januari: Kotelet met mosterdsaus en stamppot van wortelen en spek