Dagmenu - Slagerij Quetin
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagmenu

Dagschotels € 7,50

Donderdag 21 juni: chipolata met ajuinsaus en spinaziepuree

Vrijdag 22 juni: tongrolletjes met mosterdsaus, broccoli en gebakken aardappelschijfjes

Zaterdag 23 juni: rundsbrochette met ratatouille en risotto

 

Maandag 25 juni: vleesbrood met natuursaus, boontjes en peterselieaardappelen

Dinsdag 26 juni: vol au vent met balletjes, champignons en puree

Woensdag 27 juni: boomstammetjes met kaassaus,  en savooikoolpuree

Donderdag 28 juni: orloffgebraad met champignonsaus en gratin

Vrijdag 29 juni: zalmfilet met choronsaus, bloemkool en gebakken patatjes

Zaterdag 30 juni: kalfsstoofvlees met roomsaus, wortelen en krieltjes

 

Maandag 2 juli: rundshamburger met ajuinsaus, wortelen en savooistoemp

Dinsdag 3 juli: gebakken kipfilet met basilicumpesto en pasta

Woensdag 4 juli: Provencaals varkenslapje met ratatouille en gratin

Donderdag 5 juli: Bouletjes in tomatensaus en preipuree

Vrijdag 6 juli:  Kabeljauwfilet met zachte mosterdsaus en selderpuree

Zaterdag 7 juli: Cordon Bleu met bieslooksaus, bloemkool en gebakken aardappelen

 

Maandag 9 juli: Blinde vink met pepersaus, boontjes en krieltjes

Dinsdag 10 juli: Kalkoenfilet met dragonsaus, broccoli en natuuraardappelen

Woensdag 11 juli: Witloof met kaassaus, hesp en puree

Donderdag 12 juli: Schnitzel met tomatensaus en andijviepuree

Vrijdag 13 juli: Tongrolletjes met champignonroomsaus en pommes duchesse

Zaterdag 14 juli: Gebakken rosbief met vleessaus, gestoofde groentjes en rosti

 

Maandag 16 juli: Kalfscrepinette met sjalottensaus wortelen en erwten en geb.aardappelen

Dinsdag 17 juli: Kipvink met currysaus en spinaziepuree

Woensdag 18 juli: Saltimbocca met tomaat, witte wijn en rozemarijnaardapelen

Donderdag 19 juli: Varkenshaasje met picklessaus, bloemkool en gebakken krieltjes

Vrijdag 20 juli: Zalmfilet met limoensaus, zuiders groentepotje en puree

Zaterdag 21 juli: Nationale Feestdag

 

Maandag 23 juli: chipolata met natuursaus, rode kool en krieltjes

Dinsdag 24 juli: Kippenschnitzel met archiducsaus en pasta

Woensdag 25 juli: Beenham met mosterdsaus en preipuree

Donderdag 26 juli: Vleesbrood met kriekensaus en puree

Vrijdag 27 juli: Vispannetje met zalm, kabeljauw en andijviepuree

Zaterdag 28 juli: Orloffgebraad met kaassaus, broccoli en gratin

 

Maandag 30 juli: Zwitserse schijf met boontjes en gebakken patatjes

Dinsdag 31juli: Vol au vent van kip met balletjes, champignons en puree