Gluten- & lactosevrij gehakt - Slagerij Quetin
719
page-template-default,page,page-id-719,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Gluten- & lactosevrij gehakt

Gluten- & Lactosevrij gehakt

Gluten is de naam die gebruikt wordt om een groep eiwitten, net zoals zetmelen met koolhydraten, wordt aangetroffen in sommige granen en de producten die ervan vervaardigd worden. Bij Quetin kunnen mensen met Coeliakie, ziekte van Dühring en Tarwe-allergie naar hartelust genieten dan dagelijks vers vervaardigd gehakt. Het gehakt bij Quetin is dus 100% Glutenvij. Bekijk filmje

Lactose oftewel melksuiker genoemd, is een suiker die in de melk van alle zoogdieren voorkomt, koeiemelk bevat ongeveer 4 percent  tot 5 percent lactose. Lactose zit dus uiteraard in de bijna alle zuivelproducten. Sommige tropische planten bevatten ook lactose. Bij Quetin kunnen mensen met een lactose intolerantie met een gerust hart het dagelijks vers vervaardigd gehakt bereiden. Het gehakt bij Quetin is dus is dus vrij van Lactose. Bekijk filmpje

1. Kalfsgehakt
2. kalfsworsten
3. Gemengd gehakt
4. Gemengde worsten
5. Américain ( Glutenvrij, maar niet Lactosevrij  )
6. Speciaal gehakt
7. Speciale worsten
8. Chipolata
9. Diverse panklare gerechten