Kalfsvlees - Slagerij Quetin
459
page-template-default,page,page-id-459,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kalfsvlees

Kalfsvlees

Belgisch Kalfsvlees “Vitello” zo noemen de Italianen hun favoriete vleessoort. Ook meer en meer Belgen ontdekken de smaak van lekker mals en sappig kalfsvlees. Ook hier heeft slagerij QUETIN een lange traditie hoog te houden. Kalfsvlees laat zich prima stoven. Onze kalfsfricassee wordt steeds mooi verzorgd en ontdaan van alle pezen en overtollig vet. In combinatie met ons zuiver kalfsgehakt kunt een overheerlijk stoofpotje maken. Indien U weinig tijd hebt kunnen wij onze kant en klare kalfsfricassee aanraden. Kalfs schenkel wordt traditioneel gebruikt om lekkere osso bucco te maken.

1. Biefstuk
2. Blinde vink
3. Blokjes
4. Burger
5. Cordon Bleu
6. Entrecote
7. Fricandeau
8. Gehakt
9. Kalfshaas
10. Kotelet
11. Lapjes
12. Lever
13. Oester
14. Poulet
15. Reepjes
16. Rib-eye
17. Riblap
18. Rollade
19. Saucijzen
20. Schenkel
21. Schnitzel
22. Sucadelapjes
23. T-bone
24. Tong
25. Zwezeri