Varkensvlees - Slagerij Quetin
461
page-template-default,page,page-id-461,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Varkensvlees

Varkensvlees

In tegenstelling met bv. rundsvlees hoeft varkensvlees niet langer dan 24 u te versterven. Het wordt zo vers mogelijk verkocht, een flexibele leverancier met goede service is voor onze slagerij dan ook van het hoogste belang. Wij werken reeds jaren samen met dezelfde leveranciers die ons streven naar de beste kwaliteit begrijpen en ook daadwerkelijk ondersteunen. Een lekker stukje varkensvlees op het menu zal immer blije gezichten toveren aan Uw tafel zoals: varkenshaas, kotelet, gebraad, mignonet, zwitsers schijf, worst, varkens cordon-bleu, varkensschnitsels, pitavlees en gehakt.

1. Schouderkarbonade Voor karbonaden, schouderfilet en rollades.
Ook verwerkt tot het bekende procureurspek.
2. Rib Voor varkensfilet, varkensrib, koteletten en casselerrib.
Ook verwerkt to ham en bacon.
3. Dikke Lende Voor rollades en stoofvlees
4. Lende Voor varkensfilet, nierstuk, fijne rollade, koteletten en karbonade.
5. Haas Voor varkenshaas en biefstuk. Het fijnste deel van het varken.
6. Schouder Voor varkenslappen en fricandeau.
Verwerkt tot schouderham en mager gerookt spek.
7. Buik met Vang Voor speklappen. Verwerkt tot mager spek en ontbijtspek.
8. Bovenfricandeau Voor fricandeau, varkensoesters en biefstukken.
9. Platte Fricandeau Voor fricandeau, varkenslappen en schnitzel.
10. Spierstuk Voor fricandeau en varkenslappen.
11. Rolham Voor mooie stukken rolham en soepvlees.
12. Hamschijf Voor hammetjes en hamschijven.