Beenhouwerij-Traiteur Quetin - Hasselt | Gebraad met noten, abrikozen en veenbessen
757
post-template-default,single,single-post,postid-757,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Gebraad met noten, abrikozen en veenbessen

Gebraad met noten, abrikozen en veenbessen

Kerst is net voorbij Food Tubers en dit jaar creëert Jamie een aantal fantastische alternatieven voor het traditionele kalkoenservies. Hier kookt hij een speciaal gebraadreceptenrecept dat iedereen op uw kersttafel zal verleiden. Mooie verse groenten gepimpt tot het uiterste met noten, abrikozen, veenbessen en geurige kruiden voordat ze worden gebakken tot heerlijk goudbruin.
Geserveerd op een rijke tomatensaus en bekroond met gesmolten cheddar kaas heeft dit notige aanbod een echte oomph!
Als je dit leuk vindt, hebben we meer alternatieve seizoensgebonden gerechten en de volledige traditionele Thanksgiving verspreid hier op Food Tube.
Dit recept is aangepast van Jamie’s recept met geroosterde noten in nummer 53 van Jamie magazine.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.