Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

vrijdag 24 mei: vispannetje met zalm,  garnalen en aardappelpuree

zaterdag 25 mei: rundsstoofpotje met bier, appel en aardappelen

 

maandag 27 mei: witloof met hesp, kaassaus en puree

dinsdag 28 mei: kipvink met currysaus, ananas en pasta

woensdag 29 mei: boomstammetje met ajuinsaus, boontjes en gratin

donderdag 30 mei: GESLOTEN – O.L.H.Hemelvaart

vrijdag 31 mei: zalmfilet met mosterdsaus, broccoli en gebakken aardappelschijfjes

zaterdag 1 juni: kalfsstoofvlees  met tomatensaus, provencaalse kruiden en risotto

 

maandag 3 juni: vogelnestjes met tomatensaus en preipuree

dinsdag 4 juni: vol au vent met balletjes, champignons en puree

woensdag 5 juni: beenham met pepersaus, broccoli en aardappelen in de schil

donderdag 6 juni: varkenshaasje met picklessaus, boontjes en aardappelen

vrijdag 7 juni: gebakken kabeljauw met wijnsaus, asperges en puree

zaterdag 8 juni: gebakken rosbief met ratatouille en gratin

 

maandag 10 juni: GESLOTEN – Pinkstermaandag

dinsdag 11 juni: kipfilet met sinaasappelsaus  en pasta

woensdag 12 juni: schnitzel met champignonsaus, broccoli en krieltjes

donderdag 13 juni: witloof met hesp, kaassaus en puree

vrijdag 14 juni: tongrolletjes met bloemkoolgratin en pommes duchesse

zaterdag 15 juni: cordon-bleu met kruidenroomsaus, geroosterde groenten en rosti

 

maandag 17 juni: Zwitserse schijf met natuursaus, spinazie en gebakken krieltjes

dinsdag 18 juni: kippenreepjes op oosterse wijze en basmatirijst

woensdag 19 juni: chipolata met mosterdsaus en andijviepuree

donderdag 20 juni: souvlakis met pittige zigeunersaus en griekse rijst

vrijdag 21 juni: zalmfilet met limoensaus en preipuree of gebakken zalmfilet met broccoli en pasta

zaterdag 22 juni: rundsbrochette met prov. saus, witloof en gebakken aardappelschijfjes

 

maandag 24 juni: rundshamburger met ajuinsaus, wortelen en puree

dinsdag 25 juni: kalkoenfilet met romige bieslooksaus, boontjes en peterselieaardappelen

woensdag 26 juni: gebakken vleesbrood met kriekensaus en puree

donderdag 27 juni: gewokte varkensreepjes, thaise curry en spirelli

vrijdag 28 juni: vispannetje met tonijn, witte wijn, champignons en puree

zaterdag 29 juni: rundstoofvlees met mosterd en gebakken aardappelen