Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

donderdag 18 april: souvlakis met pittige tomatensaus en griekse rijst

vrijdag 19 april: vispannetje met zalm, kabeljauw en pommes duchesse

zaterdag 20 april: kalfsstoofvlees met roomsaus, champignons en peterselieaardappelen

 

maandag 22 april: Paasmaandag

dinsdag 23 april: vol au vent met balletjes, champignons en puree

woensdag 24 april: beenham met ananas, rozemarijnsaus en aardappelen in de schil

donderdag 25 april: zwitserse schijf met natuursaus,  gestoofde prei en gebakken krieltjes

vrijdag 26 april: zalmfilet met dillesaus, broccoli en pure

zaterdag 27 april: rundsbrochette met stroganoffsaus en gebakken aardappelschijfjes

 

maandag 29 april: witloof met hesp, kaasaus en puree

dinsdag 30 april: kipfilet met appelsiensaus en pasta

woensdag 1 mei: GESLOTEN – dag van de arbeid

donderdag 2 mei: schnitzel met champignonsaus en aardappelschijfjes

vrijdag 3 mei: tonijnsteak met kruidensaus, witloof en puree

zaterdag 4 mei: cordon bleu met roomsaus en spinaziepuree

 

maandag 6 mei: kalfscrepinet met ajuinsaus,  wortelen en peterselieaardappelen

dinsdag 7 mei: kipschnitzel met kaassaus, broccoli en gebakken patatjes

woensdag 8 mei: chipolata met natuursaus, boontjes en krieltjes

donderdag 9 mei: varkenshaasje met pepersaus, wortelen, erwten en puree

vrijdag 10 mei: kabeljauw met dillesaus, asperges en aardappelen

zaterdag 11 mei: kalfslapje met choronsaus, boontjes en rosti

 

maandag 13 mei: balletjes met kriekensaus en puree

dinsdag 14 mei: kalkoenfilet met dragonsaus, witloof en gebakken patatjes

woensdag 15 mei: zwitserse schijf met appelmoes en puree

donderdag 16 mei: kotelet met honing-mosterdsaus, bloemkool en aardappelen

vrijdag 17 mei: tongrolletjes met witte wijnsaus, fijne groentjes en puree

zaterdag 18 mei: Orloffgebraad met archiducsaus, champignons en pommes duchesse

 

maandag 20 mei: blinde vink met pepersaus en preipuree

dinsdag 21 mei: kippenreepjes met zoetzure saus, groentjes en rijst

woensdag 22 mei: hamburger met sjalottensaus, wortelen en gebakken krieltjes

donderdag 23 mei: gehaktbrood met provencaalse saus en spinaziestoemp

vrijdag 24 mei: vispannetje met zalm,  garnalen en aardappelpuree

zaterdag 25 mei: rundsstoofpotje met bier, appel en aardappelen

 

maandag 27 mei: witloof met hesp, kaassaus en puree

dinsdag 28 mei: kipvink met currysaus, ananas en pasta

woensdag 29 mei: boomstammetje met ajuinsaus, boontjes en gratin

donderdag 30 mei: GESLOTEN – o.l.h.hemelvaart

vrijdag 31 mei: zalmfilet met mosterdsaus, broccoli en gebakken aardappelschijfjes