Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

dinsdag 26 november: kipvink met currysaus, ananas en rijst
woensdag 27 november: schnitzel met natuursaus, rode kool en aardappelen
donderdag 28 november: hamburger met ajuinsaus, witloof en krielaardappelen
vrijdag 29 november: kabeljauw met provencaalse saus en puree
zaterdag 30 november: cordon bleu met kaassaus, schorseneren en gratin


maandag 2 december:
gevulde tomaat met tomatensaus en andijviepuree
dinsdag 3 december: kipschnitzel met archiducsaus, bloemkool en krieltjes
woensdag 4 december: varkenshaasje met picklessaus en knolselderpuree
donderdag 5 december: zuurkool met hammetje, knakworst, spek en puree
vrijdag 6 december: tongrolletjes met preisaus en broccolipuree
zaterdag 7 december: gebakken rosbief met choronsaus, schorseneren en pommes duchesse


maandag 9 december:
blinde vink met biersaus en wortelpuree
dinsdag 10 december: vol au vent met balletjes, champignons en puree
woensdag 11 december: souvlakis met ratatouille en Griekse rijst
donderdag 12 december: schnitzel met natuursaus, rode kool en rosti
vrijdag 13 december: zalm in een kruidenkorst, dragonsaus en bieslookpuree
zaterdag 14 december: Orloffgebraad meet kaassaus, witloof en krielaardappelen


maandag 16 december:
vleesbrood met champignonsaus en savooistoemp
dinsdag 17 december: kipfilet met sinaasappelsaus en pasta
woensdag 18 december: rundshamburger met ajuinsaus, wortelen en gebakken patatjes
donderdag 19 december: witloof met hesp, kaassaus en puree
vrijdag 20 december: gegratineerde kabeljauw met tomaat en preipuree
zaterdag 21 december: cordon Bleu met roomsaus, broccoli en gratin


maadag 23 december:
volgens inspiratie van de chef
dinsdag 24 december: volgens inspiratie van de chef
woensdag 25 december: KERSTMIS
donderdag 26 december: volgens inspiratie van de chef
vrijdag 27 december: vispannetje met romige citroen saus en preipuree
zaterdag 28 december: goulash met stamppot van savooikool


maandag 30 december:
gehaktballetjes met kriekensaus en puree
dinsdag 31 december: kipschnitzel met currysaus, ananas en rijst