Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

vrijdag 16 augustus: zalmfilet met basilicumsaus, groene pesto en andijviepure
zaterdag 17 augustus: Orloffgebraad met champignonroomsaus en gratin

 

maandag 19 augustus: boomstammetjes met mosterdsaus, boontjes en krieltjes
dinsdag 20 augustus: kippenvink met currysaus, ananas en rijst
woensdag 21 augustus: witloof met hesp, kaassaus en puree
donderdag 22 augustus: varkenshaasje met picklessaus, witloof en rosti
vrijdag 23 augustus: vispannetje met romige citroensaus, courgette en puree
zaterdag 24 augustus: cordon bleu met kaassaus, bloemkool en aardappelen in de schil

 

maandag 26 augustus: kalfscrepinette met ajuinsaus, rode kool en krielaardappelen
dinsdag 27 augustus: vol-au-vent met balletjes, champignons en puree
woensdag 28 augustus: beenham met mosterdsaus en savooistoemp
donderdag 29 augustus: moussaka met rundsgehakt, aubergines en puree
vrijdag 30 augustus: kabeljauw met choronsaus en preipuree
zaterdag 31 augustus: gebakken rosbief met sjalottensaus, wortelen, erwten en pommes dûchesse

 

maandag 2 september: ovengebakken vleesbrood met paprikasaus en puree
dinsdag 3 september: kip cordon bleu met dragonsaus, broccoli en rijst
woensdag 4 september: blinde vink met mosterdsaus, bloemkool en gebakken patatjes
donderdag 5 september: schnitzel met champignonroomsaus, boontjes en krieltjes
vrijdag 6 september: tongrolletjes met tomatentapenade en knolselderpuree
zaterdag 7 september: kalfslapje met spinaziepesto, trostomaatjes en pasta

 

maandag 9 september: kalfscrepinet met archiducsaus en wortelpuree
dinsdag 10 september: kippenreepjes met zoetzure saus, groentjes en basmatirijst
woensdag 11 september: varkenshaasje met pepersaus, rode kool en krielaardappelen
donderdag 12 september: chipolata met ajuinsaus, wortelen en erwten en peterselieaardappelen
vrijdag 13 september: zalmfilet met prei-kerriesaus, boontjes en gratin
zaterdag 14 september: cordon bleu met roomsaus, champignons en pommes duchesse

 

maandag 16 september: zwitserse schijf met natuursaus, spinazie en gebakken aardappelschijfjes
dinsdag 17 september: kipfilet met sinaasappelsaus en pasta
woensdag 18 september: witloof met hesp, kaassaus en puree
donderdag 19 september: souvlakis met tomatensaus, gegrilde aubergines en griekse rijst
vrijdag 20 september : vispannetje met zalm, kabeljauw en andijviepuree
zaterdag 21 september: orloffgebraad met pepersaus, broccoli en rosti

 

maandag 23 september: rundshamburger met ajuinsaus en wortelpuree
dinsdag 24 september: kalkoenfilet met dragonsaus, witloof en gebakken krieltjes
woensdag 25 september: beenham met honing-mosterdsaus, boontjes en aardappelen in de schil
donderdag 26 september: varkensgebraad met picklessaus, bloemkool en gebakken aardappelen
vrijdag 27 september: kabeljauw met choronsaus en preipuree
zaterdag 28 september: rundsbrochette met provençaalse saus,  gestoofde groentjes en gratin

 

maandag 30 september: vogelnestjes met tomatensaus en preipuree