Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

dinsdag 24 september: kalkoenfilet met dragonsaus, witloof en gebakken krieltjes
woensdag 25 september: Beenham met honing-mosterdsaus, boontjes en aardappelen in de schil
donderdag 26 september: Varkensgebraad met picklessaus, bloemkool en gebakken aardappelen
vrijdag 27 september: Kabeljauw met choronsaus en preipuree
zaterdag 28 september: Rundsbrochette met provençaalse saus,  gestoofde groentjes en gratin


maandag 30 september:
Vogelnestjes met tomatensaus en preipuree
dinsdag 1 oktober: Italiaanse kipfilet met kaassaus en wortelpuree
woensdag 2 oktober: Kotelet met mosterdsaus en pompoenpuree
donderdag 3 oktober: Souvlaki met pikante tomatensaus en Griekse rijst
vrijdag 4 oktober: Zalm in een kruidenkorst, dragonsaus en bieslookpuree
zaterdag 5 oktober: Rundstoofvlees op Vlaamse wijze met abdijbier, appel en aardappelen


maandag 7 oktober:
Bouletjes in tomatensaus en puree
dinsdag 8 oktober: Vol-au-vent met balletjes, champignons en puree
woensdag 9 oktober: Varkensreepjes met wok groenten en basmatirijst
donderdag 10 oktober: Blinde vink met pepersaus, broccoli en gebakken krieltjes
vrijdag 11 oktober: Tongrolletjes met bloemkoolgratin en natuuraardappelen
zaterdag 12 oktober: Gebakken rosbief met choronsaus, schorseneren en pommes dûchesse


maandag 14 oktober:
Chipolata met mosterdsaus, rode kool en krieltjes
dinsdag 15 oktober: Gebakken kippenbil met currysaus, ananas en rijst
woensdag 16 oktober: Schnitzel met archiducsaus en spinaziepuree
donderdag 17 oktober: Zuurkool met knakworsten, spek, gekookt hammetje en puree
vrijdag 18 oktober: Vispannetje met romige citroensaus , garnalen en preipuree
zaterdag 19 oktober: Goulash met Hasseltse jenever en gratin


maandag 21 oktober:
Rundshamburger met natuursaus, broccoli en gebakken krieltjes
dinsdag 22 oktober: Kalkoenfilet met druivensaus en rosti
woensdag 23 oktober: Boomstammetje met ajuinsaus, bloemkool en natuuraardappelen
donderdag 24 oktober: Varkenshaasje met picklessaus, boontjes en gebakken patatjes
vrijdag 25 oktober: Zalmfilet met basilicumsaus en andijviepuree
zaterdag 26 oktober: Kalfsstoofvlees met champignonsaus en pompoenpuree


maandag 28 oktober:
Kalfscrepinet met sjalottensaus wortelen en erwten en krieltjes
dinsdag 29 oktober: Kippenvink met dragonsaus, broccoli en aardappelen
woensdag 30 oktober: Zwitserse schijf met appelmoes en gebakken patatjes
donderdag 31 oktober: Witloof met hesp, kaassaus en puree