Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

maandag 27 juli: Kalfscrepinette met sjalottensaus, wortelen en gebakken patatjes
dinsdag 28 juli: Vol-au-Vent met balletjes, champignons en puree
woensdag 29 juli: Courgette gevuld met gehakt, tomatensaus en gratie
donderdag 30 juli: Kotelet met honing-mosterdsaus, bloemkool en aardappelen
vrijdag 31 juli: Tonijnsteak met paprikasaus, boontjes krieltjes
zaterdag 1 augustus: Orloffgebraad  met kaassaus, champignons en puree

 

maandag 3 augustus: Boomstammetje met ajuinsaus, rodekool  en krieltjes
dinsdag 4 augustus: Italiaanse kipfilet met Provencaalse saus en preipuree
woensdag 5 augustus: Blinde Vink met natuursaus, wortelen en gebakken patatjes
donderdag 6 augustus: Varkenshaasje met picklessaus, bloemkool en gratin
vrijdag 7 augustus: Zalmfilet met dragonsaus en savooikoolpuree
zaterdag 8 augustus: Gebakken Rosbief met choronsaus, wortelen, erwten en pommes duchessse

 

maandag 10 augustus: Gehaktballetjes met kriekensaus en puree
dinsdag 11 augustus: Kipbrochette met limoen, chilisaus en rijst
woensdag 12 augustus: Rundshamburger met sjalottensaus, broccoli en gebakken krieltjes
donderdag 13 augustus: Schnitzel met natuursaus, boontjes en rosti
vrijdag 14 augustus: Vispannetje met romige citroensaus, courgette en puree
zaterdag 15 augustus: GESLOTEN O.L.V.HEMELVAART

 

maandag 17 augustus: Chipolata met witte kool in witte saus en aardappelen
dinsdag 18 augustus: Kippenvink met currysaus, ananas en rijst
woensdag 19 augustus: Courgette gevuld met gehakt, tomatensaus en pasta
donderdag 20 augustus: Souvlakis met muntsaus en couscous met groenten
vrijdag 21 augustus: Tongrolletjes met bloemkoolgratin en waterkerspuree
zaterdag 22 augustus: Stoofvlees met appelmoes en gebakken krieltjes

 

maandag 24 augustus:  Zwitserse Schijf met gestoofde prei en  puree
dinsdag 25 augustus: Kalkoenfilet reepjes met honing-sojasaus en noedels
woensdag 26 augustus: Blinde Vink met archiducsaus, gestoofde groentjes en gebakken aardappelschijfjes
donderdag 27 augustus: Witloof met hesp, kaassaus en puree
vrijdag 28 augustus: Kabeljauw met dillesaus, gegrilde tomaat en spinaziepuree
zaterdag 29 augustus: Cordon Bleu met kruidenroomsaus, broccoli en rozemarijnaardappelen

 

maandag 31 augustus: Tomaat gevulde met gehakt, tomatensaus en puree