Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

zaterdag 28 maart: Cordon Bleu met kaassaus, lentegroentjes en rosti


maandag 30 maart:
Boomstammetje met sjalottensaus en spinaziepuree
dinsdag 31 maart: Gebakken kippenbil met currysaus, oosterse groentjes en rijst
woensdag 1 april: Zwitserse schijf met natuursaus, schorseneren en gebakken patatjes
donderdag 2 april: Schnitzel met pepersaus, broccoli en wortelstoemp
vrijdag 3 april: Vispannetje met zalm, kabeljauw en pommes duchesse
zaterdag 4 april: Rundstoofvlees op Vlaamse wijze met abdijbier, appelmoes en aardappelen


maandag 6 april:
Kalfscrepinet met tomaat, rozmarijn en bieslookpuree
dinsdag 7 april: Kalkoenfilet met archiducsaus, boontjes en krieltjes
woensdag 8 april: Blinde vink met natuursaus, erwtjes en aardappelschijfjes
donderdag 9 april: Witloof met hesp, kaassaus en puree
vrijdag 10 april: Kabeljauwfilet met dragonsaus en andijviepuree
zaterdag 11 april: Varkenshaasje met mosterdsaus, lentegroenten en gratin


maandag 13 april:
GESLOTEN PAASMAANDAG
dinsdag 14 april: Kippenreepjes op Thaise wijze met wokgroenten en basmatirijst
woensdag 15 april: Chipolata met ajuinsaus, rode kool en krieltjes
donderdag 16 april: Hespenspek met picklessaus en spruitenstoemp
vrijdag 17 april: Tongrolletjes met garnalen, kerstomaatjes en gratin
zaterdag 18 april: Orloffgebraad met archiducsaus en witloofpuree


maandag 20 april:
Gehaktballen met kriekensaus en puree
dinsdag 21 april: Gebakken kipfilet met basilicumpesto en pasta
woensdag 22 april: Gevulde courgette met gehakt, tomatensaus en gratin
donderdag 23 april: Gemarineerde varkensreepjes op Mediterraanse wijze  en noedels
vrijdag 24 april: Zalmfilet met dillesaus, broccoli en puree
zaterdag 25 april: Cordon Bleu met roomsaus, spinazie en rosti


maandag 27 april:
Boomstammetje met mosterdsaus, bloemkool en puree
dinsdag 28 april: Vol au vent met champignons, balletjes en puree
woensdag 29 april: Rundshamburger met zachte pepersaus, wortelen en erwten en krieltjes
donderdag 30 april: Souvlakis met pittige tomatensaus, aubergines en Griekse rijst