Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

woensdag 21 oktober: Souvlakis met pittige tomatensaus, gegrilde aubergines en Griekse rijst
donderdag 22 oktober: Kalfsbroodje met bloemkoolgratin en krieltjes
vrijdag 23 oktober: Tongrolletjes met dilleroomsaus en selderpuree
zaterdag 24 oktober: Orloffgebraad met archiducsaus, boontjes en pommes Duchesse

 

maandag 26 oktober: Courgette gevuld met gehakt, tomatensaus en puree
dinsdag 27 oktober: Kalkoenfilet met Stroganoffsaus en Basmatirijst
woensdag 28 oktober: Witloof met hesp kaassaus en puree
donderdag 29 oktober: Zwitserse schijf met appelmoes en gebakken patatjes
vrijdag 30 oktober: Visserspannetje met kabeljauw en spinaziepuree
zaterdag 31 oktober: Kalfsstoofvlees met roomsaus, gehaktballetjes, champignons en noedels

 

maandag 2 november: Boomstammetje met pepersaus, boontjes en krieltjes
dinsdag 3 november: Kalkoenbrochette met zoetzure saus, groentjes en rijst
woensdag 4 november: Schnitzel met natuursaus, rodekool en aardappelen
donderdag 5 november: Varkensgebraad met picklessaus, bloemkool en aardappelen
vrijdag 6 november: Gebakken kabeljauwhaasje met dragonsaus, witloof en andijviepuree
zaterdag 7 november: Cordon Bleu met kaassaus, wortelen en rosti

 

maandag 9 november: Tomaat gevuld met gehakt, tomatensaus en puree
dinsdag 10 november: Kipfilet met sinaasappelsaus en pasta
woensdag 11 november: WAPENSTILSTAND
donderdag 12november: Blinde vink met ajuinsaus, witloof en  krieltjes
vrijdag 13 november: Zalm met mosterdsaus en spinaziepuree
zaterdag 14 november: Kalfsstoofvlees met wintergroenten en pommes duchesse

 

maandag 16 november: Vogelnestjes met tomatensaus en puree
dinsdag 17 november: Kippenvink met currysaus en noedels
woensdag 18 november: Varkenshaasje met herfstsaus en pompoenpuree
donderdag 19 november: Vleesbroodje met verse kruiden, sjalottensaus, spinazie en krielaardappelen
vrijdag 20 november: Tongrolletjes met peterseliesaus, schorseneren en aardappelen
zaterdag 21 november: Orloffgebraad met broccolisaus, bloemkool en gratin

 

maandag 23 november: Zwitserse schijf met pepersaus, wortelen en erwten en gebakken aardappelen
dinsdag 24 november: Kalkoenfilet met druivensaus en aardappelschijfjes
woensdag 25 november: Zuurkool met spek, knakworsten, hammetje en puree
donderdag 26 november: Goulash met stamppot van savooikool
vrijdag 27 november: Visserspotje met spinaziepuree
zaterdag 28 november: Rundstoofvlees op Vlaamse wijze met abdijbier, witloof en aardappelen

 

maandag 30 november: Chipolata met sjalottensaus, appelmoes en puree