Dagschotels - De Smaak van het Beste!
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Dagschotels

Dagschotels € 7,80

dinsdag 21 april: Gebakken kipfilet met basilicumpesto en pasta
woensdag 22 april: Gevulde courgette met gehakt, tomatensaus en gratin
donderdag 23 april: Gemarineerde varkensreepjes op Mediterraanse wijze  en noedels
vrijdag 24 april: Zalmfilet met dillesaus, broccoli en puree
zaterdag 25 april: Cordon Bleu met roomsaus, spinazie en rosti

 

maandag 27 april: Boomstammetje met mosterdsaus, bloemkool en puree
dinsdag 28 april: Vol au vent met champignons, balletjes en puree
woensdag 29 april: Rundshamburger met zachte pepersaus, wortelen en erwten en krieltjes
donderdag 30 april: Souvlakis met pittige tomatensaus, aubergines en Griekse rijst
vrijdag 1 mei: Feest van de arbeid
zaterdag 2 mei: Orloffgebraad met archiducsaus, champignons en pommes duchesse

 

maandag 4 mei: Vogelnestjes met tomatensaus en spinaziepuree
dinsdag 5 mei: Kalkoenfilet met mosterdsaus en andijviepuree
woensdag 6 mei: Chipolata met ajuinsaus, bloemkool en krieltjes
donderdag 7 mei: Schnitzel met natuursaus, boontjes en rosti
vrijdag 8 mei: Vispannetje met asperges en puree
zaterdag 9 mei: Gebakken rosbief met ratatouille en puree

 

maandag 11 mei: Kalfscrepinette met sjalottensaus, wortelen en peterselieaardappelen
dinsdag 12 mei: Kippenfilet met sinaasappelsaus en pasta
woensdag 13 mei: Witloof met hesp, kaassaus en puree
donderdag 14 mei: Vogelnestjes met tomatensaus en wortelpuree
vrijdag 15 mei: Tongrolletjes met witte wijnsaus, fijne groentjes en puree
zaterdag 16 mei: Varkenshaasje met jagersaus, champignons en gratin

 

maandag 18 mei: Zwitserse Schijf  met natuursaus, boontjes en gebakken aardappelen
dinsdag 19 mei: Kipvink met currysaus, ananas en rijst
woensdag 20 mei: Kotelet met honing-mosterdsaus, bloemkool en aardappelen
donderdag 21 mei: HEMELVAARTDAG
vrijdag 22 mei: Kabeljauw met Provençaalse saus en gratin
zaterdag 23 mei: Cordon Bleu met kruidenroomsaus, champignons en rozemarijnaardappelen

 

maandag 25 mei: Luikse Bouletjes met kersensaus en puree
dinsdag 26 mei: Kipschnitzel met tomatensaus en spinaziepuree
woensdag 27 mei: Blinde Vink met pepersaus en preipuree
donderdag 28 mei: Goulash met rijst
vrijdag 29 mei: Zalmfilet met Julienne van groentjes, citroensaus en krielaardappelen
zaterdag 30 mei: Runderreepjes met Stroganoffsaus en noedels