Beenhouwerij-Traiteur Quetin - Hasselt | De Slagers
166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-166,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

De Slagers

De mannen die het vlees verwerken.

Fréderic Mestré

Vlees met de paplepel?

Als oudste zoon van Jean-Marie en Rita kreeg Fréderic oftewel “Fré” de vleesbusiness met de paplepel ingegoten. Fré staat zelden of nooit in de spotlight, maar is de motor in het werkhuis. Samen met zijn uitbeners zorgt hij ervoor dat elke stukje vlees dat verwerkt wordt van superieure kwaliteit is.

Anthony Mestré

Als slagers spreken, zwijgen de worsten…

Als jongste zoon van Rita en Jean-Marie en broer van Fré is Anthony een veelzijdig baasje. Van winkel naar werkhuis, van orders tot bestellingen, van facturatie tot betalingen en van social media naar barbecue, Anthony kan alles… Enkele jaren geleden hebben Anthony en Fréderic de beste online vleesbestellingsdienst opgestart. Deze verzorgd tot in de perfectie al uw buffetten en barbecue’s. Hier een voorbeeld van hun webshop.